Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ، در آئین کلنگ زنی دبیرستان ۱۲ کلاسه شهید باهنر محمودآباد، از «رشد 5 برابری بودجه عمرانی آموزش و پرورش» از سال 96 تا کنون خبر داد و افزود: با ساختار و نقشه قدیمی مدارس، نمی توان اهداف نظام تعلیم و تربیت را محقق ساخت.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، مهراله رخشانی‌مهر در سفر یک‌روزه به استان مازندران، در حاشیه  بازدید از چند پروژه آموزشی و آئین کلنگ زنی هنرستان 12 کلاسه شهید باهنر روستای آزادمون شهرستان محمود آباد، اظهار کرد: با تلاش های صورت گرفته و همراهی مجلس شورای اسلامی سهم اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از بودجه عمرانی، از 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصد سال 1396 به  حدود 7 درصد در سال جاری رسیده و «رشد 5 برابری» را نشان می دهد. به عبارت دیگر رقم اعتبارات ما طی این مدت 10 برابر شده است.

وی افزود: طی سال های 1397 ، 1398 و 1399 صد درصد تخصیص اعتبارات گرفته‌ایم، امسال نیز بودجه خوبی برای نوسازی مدارس پیش‌بینی شده است که با تخصیص صددرصدی روند رشد و توسعه فضاهای آموزشی که در کشور آغاز شده ادامه خواهد یافت.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با بیان این که مدارس با ساختار و نقشه قدیمی نمی تواند تحقق اهداف نظام تعلیم وتربیت را میسر سازد، تصریح کرد: طراحی و ساخت مدارس جدید با معماری و مشخصه های نو در جهت تحقق نقش مدرسه به عنوان کانون تربیتی محله می‌باشد.

وی با بیان این که در سند تحول بنیادین که مورد تاکید مقام معظم رهبری این موضوع هدف گذاری شده است؛ خاطر نشان کرد: تحقق هدف مدرسه به عنوان کانون تربیتی محله، در مدارس بزرگ و مجتمع های آموزشی امکان‌پذیر خواهد بود از این رو در زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری به منظور تحول در نظام آموزشی، تحول در مدرسه سازی به عنوان یک بستر مهم دیده شده است.

رخشانی مهر با اشاره به این که تاکنون 44 مجتمع بزرگ آموزشی و حیات طیبه در کشور بهره برداری شده است؛ افزود: به سمت ساخت و توسعه مدارس بزرگ مقیاس حرکت می کنیم تا با توجه به امکانات گسترده، نقش تعاملی و تربیتی مدارس را مطابق با اهداف سند تحول دنبال کنیم و خروجی این رویکرد جدید آثار و طرح های فاخری است که ساحت های چندگانه تربیتی و از جمله ساحت زیستی و بدنی را نیز محقق می کند.

وی در پایان تأکید کرد: عمده پروژه های نیمه تمام مازندران، پروژه های استانی هستند که منابع آن باید از محل اعتبارات استان و شهرستان تأمین شود و در صورت لزوم نیز تاحد اممکان از اعتبارات ملی برای به تکمیل آنها کمک می‌گیریم.

شایان ذکر است؛ دارالقرآن محمودآباد، هنرستان شهید کلانتری محمودآباد، سالن ورزشی روستای اهلم، مدرسه شهید شیرویه سرخرود، مدرسه مرحوم رحمتی رستمرود نور، سالن ورزشی شیخ فضل الله نوری نور، مدرسه شهید یوسف دیوسالار روستای تاشکوه نور، مدرسه شهدای روستای سلیاکتی نور، مدرسه شهید طالقانی سیدکلا چمستان، مدرسه استثنائی شکوفه نو آباد چمستان و مدرسه شریعتی آهو دشت چمستان، از جمله فضاها و پروژه‌هایی  بودکه مورد بازدید قرار گرفت،

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۸۴۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان

عباس عزت آبادی پور گفت:با توجه به رشد چشمگیر جمعیت شهرستان سیرجان شرکت‌های معدنی و صنعتی و مراکز تولیدی و اقتصادی یاری رسان ما در ساخت مدارس باشند. 

وی افزود :ساخت ۱۱ مدرسه جدید به مساحت بیش از۷هزار  مترمربع و ۲۷ مدرسه در حال ساخت با پیشرفت فیزیکی ۴۰ الی ۷۰ درصد با همکاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و حمایت مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان سیرجان درحال انجام است.

وی بیان کرد: اجرای طرح شهید سلیمانی و ساخت ۲ چمن مصنوعی و چندین کلاس درس ورزش و انجام کف پوش سالن ورزشی، ساخت و تعمیر ۱۲ در ۱۲ مدرسه و سرویس بهداشتی در ۹ مدرسه در حال انجام است.

مدیر آموزش و پرورش سیرجان افزود:راه اندازی ۲ هنرستان هنر‌های زیبا و شهید نصیری لاری و ۲ هنرستان دیگر در آستانه راه اندازی با عنوان هنر‌های تجسمی و فنی و حرفه ای، اضافه شدن ۲ رشته جدید ایمنی و آتش نشانی و بهیاری در برخی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای شهرستان سیرجان، کسب نزدیک به چهل رتبه برتر کشوری و استانی در جشنواره‌های علمی و پژوهشی، کسب ۲ مدال نقره و برنز کشوری در المپیاد‌های علمی در رشته کامپیوتر و اقتصاد، کسب ۹ رتبه تک رقمی، ۲۹ رتبه ۲ رقمی و افزایش چشمگیر رتبه‌های ۳ رقمی در کنکور سراسری نظری و فنی و حرفه‌ای از نتیجه تلاش همکاران و دانش آموزان آموزش و پرورش شهرستان سیرجان است.

عزت آبادی پور تصریح کرد: با توجه به رشد چشمگیر جمعیت شهرستان سیرجان، یک خواهش از شرکت‌های معدنی و صنعتی و مراکز تولید و اقتصادی با در نظر گرفته شدن مسئولیت‌های اجتماعی و با توجه به رشد قابل توجه جمعیت دانش آموزی به ویژه پایه اول ابتدایی و در نظر گرفتن اینکه در صورت ساخت و افتتاح ۶ مدرسه در هر سال وضعیت کنونی مدارس حفظ می‌شوند و نیز وجود استعداد‌های فراوان در زمینه‌های متعدد علمی ورزشی و مهارتی دانش آموزان نسبت به ساخت و تجهیز مدارس اماکن ورزشی و مراکز علمی و پژوهشی یاریگر و یاری رسان ما باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • سازمان نظام مهندسی بازوی تخصصی راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • راه حل مشکلات جامعه باید در نظام تعلیم و تربیت، آموزش داده شود
  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • معلم اساسی‌ترین عامل تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت است
  • مهم ترین عامل توسعه یك جامعه نظام آموزشی است
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • هفته تعلیم و تربیت فرصتی برای دستیابی به اهداف سپاه
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند